A CASCO biztosítás kalkulátor használatával megtudhatjuk a várható költségeket


Akinek van gépkocsija, az szeretné azt mindig a legnagyobb biztonságban tudni. Ennek érdekében érdemes biztosítást kötni. A CASCO biztosítás kalkulátorral kiszámíthatjuk, hogy havi mekkora összegre kell számítanunk, ha igénybe veszünk egy ilyen szolgáltatást.

A CASCO már igénybe vehető olyan esetekre is, ami csak a lopásra vagy feltörésre vonatkozik. Ennek a havi díja már egészen pár ezer forinttal megúszható. Így akinek nincsen garázsa, az is biztonságban tudhatja a gépkocsiját.

A CASCO biztosítás kalkulátorral megnézhetjük, hogy ha az adott csomagot választjuk, akkor havi szinten mekkora összeget kell kifizetnünk ezen célra. Különféle csomagok vannak, amik a gépkocsi életkora alapján is meg vannak határozva.

Azt minden autósnak tudnia kell, hogy ha van CASCOja és valami káreset történik, akkor azt egy kárbejelentő lapon kell jeleznie.

Ha saját magunk okoztuk a kárt a gépkocsinkban, akkor csak azon esetben történik kártérítés, ha rendelkezünk CASCO biztosítással. Így valóban nagyon érdemes kötni egy ilyet.

Nézze meg a CASCO biztosítás kalkulátort, mellyel egy pár pillanat alatt ki tudja számítani azt, hogy mennyi pénzbe fog ez Önnek kerülni. Mielőtt kiválasztja a csomagot, mindenképpen nézzen szét, hogy a legjobbat tudja megkötni.

Vissza