Tervezi, hogy Kötelező biztosítása mellé OLCSÓ CASCO biztosítást köt?

Tudta, hogy együttkötés esetén akár -30%-50% kedvezményt is kaphat a CASCO és kötelező biztosításából?

Mivel mára a biztosítók olyan CASCO biztosításokat is nyújtanak, amelyek csak törésre, vagy csak lopásra szólnak, egy kis vagy középkategóriás autónál ennek díja, elérheti a (csak) havi pár ezer forintot is!

Amennyiben ilyen autóval rendelkezünk és ráadásul egy olyan típussal, ami vezeti a lopási statisztikákat, vagy éppen az utcán áll garázs hiányában, a CASCO és kötelező biztosítás együtt kötésére biztosított további kedvezmények miatt, elenyészővé válhat egy CASCO biztosítás díja ebben a kategóriában.

CASCO Díjszámítás

A fenti díjszámítási felület használatának legnagyobb előnye, hogy Önt, DÍJMENTESEN információhoz juttatja a CASCO és kötelező biztosításának költségéről, továbbá, lehetősége van online megkötni, akár öt perc alatt.

Ön a közeljövőben tervezi, hogy CASCO és kötelező biztosítást köt, iratkozzon fel MOST ingyenes hírlevelünkre. Ebben tájékoztatjuk Önt azokról az értékes információkról, melyek hasznosak és amelyekkel akár több százezer forintot spórolhat meg biztosításai kapcsán.

További információkért a kötelező biztosítással kapcsolatban, keresse fel a kötelező biztosítás oldalunkat, ahol részletes leírást talál a kötelező biztosítás megkötéséről és évfordulóra történő átkötés szabályairól. Hasonló információkat talál a CASCO biztosításról, a CASCO oldalunkon.

Tovább csökkenthetjük a kockázatainkat, ha a CASCO és kötelező biztosításunk mellett rendelkezünk vételár biztosítással. A vételár biztosítás lényege, hogy totálkár, vagy lopás esetén az autó újkori értékét téríti meg, ellentétben a CASCO biztosítással, ami az éppen aktuális értékét fizeti ki a gépjárművünknek. Számokban kifejezve ez azt jelenti, hogy egy 5 milliós autó 3 éves értéke körülbelül 2,3-2,5 millió. A CASCO biztosítás ezt téríti, az önrész levonása után (!), míg a vételár biztosítás az új értéket, azaz az 5 millió forintot, önrész levonás nélkül! Mindezt 1.150.- forint/hó-tól. További információkat erről a biztosításról, a vételár-biztosítás linken olvashat.


CASCO és kötelező együttkötési kedvezmény

2017-10-13 08:05:00

A biztosítók ismét új CASCO és kötelező együttkötési akciókkal fognak jelentkezni novemberben. Az elmúlt két évben történtek változások az együttkötés segítése kapcsán, ezen díjak elérhetők lesznek a kötelező biztosítás kalkulátor segítségével is.

Tovább a(z) CASCO és kötelező együttkötési kedvezmény hírreA CASCO megkötése interneten is megoldható

2017-09-23 17:18:00

A gépkocsik nagyon értékes vagyontárgyak, melyekre vigyázni kell. Éppen ezért kell rá kötni biztosítást. Az egyik leginkább választott biztosítás fajta a CASCO, amivel egy új gépkocsinak rendelkeznie kell. A CASCO-t folyamatosan kell fizetni, hogy egy esetleges kár meg legyen térítve.

Tovább a(z) A CASCO megkötése interneten is megoldható hírreAz Aegon Biztosító több szolgáltatással jelentkezett az idei kötelező kampányban

2015-11-12 05:04:00

Az Aegon Biztosító az idei KGFB kampányban a laosságot célozta meg. Számtalan kedvezmény és szolgáltatás debütált, a legtöbb kedvezményt a lakás-, és CASCO biztosításokkal történő együttkötésekkel érhető el.

Tovább a(z) Az Aegon Biztosító több szolgáltatással jelentkezett az idei kötelező kampányban hírreEsnek tovább a biztosítási díjak

2015-01-08 05:08:00

A bevezetett adók ellenére a biztosítóknál a díjak tovább esnek. A biztosítók több termék esetében, még az inflációval sem tudják a lépést tartani a díjemelés tekintetében. A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás, a CASCO vagy a lakásbiztosítások esetében is díjcsökkenés várható.

Tovább a(z) Esnek tovább a biztosítási díjak hírreCASCO és kötelező biztosítás kárstatisztika

2012-11-18 08:07:00

A biztosítók közel háromszor annyi kárkifizetést teljesítenenk a CASCO terhére, mint a KGFB szerződésekre. A káreseteket a más járművel és idegen tárggyal történő ütközés teszi ki. Ezt követi a műszaki hiba, rongálás, elemikár, és a lopáskár, de ezek sem teszik ki együttesen a vezető káresetekre kifizetett kártérítések összegét.

Tovább a(z) CASCO és kötelező biztosítás kárstatisztika hírre20 éve veszteséges az angol CASCO és kötelező biztosítás

2012-07-01 08:02:00

Az angol gépjárműbiztosítási szektor 94 óta termel veszteséget. Legkorábban 2014-ben lesz ismét nyereséges a CASCO-kötelező biztosítás üzletág, annak ellenére, hogy a 2012-es év első felévéig növekedtek a díjak csaknem két éven keresztül, ami most ismét megtorpant.

Tovább a(z) 20 éve veszteséges az angol CASCO és kötelező biztosítás hírre15-30%-os emelés várható 2013-tól a CASCO-Kötelező biztosítás díjaiban

2012-05-04 09:40:00

A 2012-es évre kivetett 30%-os baleseti adó, amely a kötelező biztosítás díjakat súlytja, most megérkezett a 2013-ban, a CASCO-ra kivetni kívánt 15%-os adó. A kormányzat megszünteti az ágazati különadókat, ezzel párhuzamosan bevezetésre kerülnek a lakosságot súlytó adóterhelések is.

Tovább a(z) 15-30%-os emelés várható 2013-tól a CASCO-Kötelező biztosítás díjaiban hírreMini CASCO -val bővült a szolgáltatás a kötelező biztosításban

2010-12-01 18:39:00

Az eddigi felmérések szerint most a biztosítók egy része inkább a szolgáltatások minőségére és a bővítésére koncentrál. A kalkulátorokat használó autósok közül csak egytized az, aki a legolcsóbb kötelező biztosítás mellett dönt.

Tovább a(z) Mini CASCO -val bővült a szolgáltatás a kötelező biztosításban hírre