Kezdőoldal » Kötelező biztosítás » Kötelező biztosítás kalkulátor

A biztosításonline24.hu weboldal kötelező biztosítás kalkulátor működése:

Alapvetően két fő részre bontható a kötelező biztosítás kalkulátor.

Az első négy lépésben bekérjük a kötelező biztosítás díj kalkulációjához szükséges adatokat, majd az utána következő négy lépésben a szerződéskötéshez szükséges információk következnek.

kötelező biztosítás kalkulátor - kgfb

A kötelező biztosítás kalkulátor az első lépésben a szerződő adatait és a szerződéskötés okára kérdez rá. Ezután a következik a gépjármű azon adatai, amelyek a díjszámításban szerepet játszanak. Majd következik a díjfizetés üteme és módja, és a bónusz-malusz fokozat megadása. Amennyiben jogosultak vagyunk általános kedvezményekre, a kötelező biztosítás kalkulátor erre is kitér a legjobb díj érdekében.

A fenti adatokból a kötelező biztosítás kalkulátor minden hazai biztosító kötelező biztosítás díját közvetíti, minden kedvezményükkel együtt.

Ezt követően történik a regisztráció, vagy a belépés a rendszerbe. Majd a szerződő, tulajdonos vagy üzembentartó és a gépjármű eddig még nem ismert, de a szerződéskötéshez szükséges adataikat kéri a kötelező biztosítás kalkulátor. A nyilatkozat és a szerződési feltételek elfogadása előtt, még a rendszer megmutatja a megadott összes információt ellenőrzés céljából. A végső lépés az ajánlat automatikus elkészítése és elküldése a megadott e-mail címre.