A CASCO kínálata nagy és a verseny is óriási


A biztosítók az idei kampányban minden eddiginél szélesebb körben kínálnak különféle biztosítást. Van olyan biztosító, aki egy vacsora áráért már CASCO-t kínál. Az árverseny hatalmas, tehát ezt az autósoknak érdemes kihasználni.

A CASCO biztosítást az elmúlt években az új autókra kötötték, mert ez meghatározó volt a lízing kötésekor. miután új autót egye kevesebben vásárolnak, a biztosítás szerződéseinek száma is megcsappant. Sajnos az is a gond, hogy amint lejár a hitel az új autókra, a biztosítást rögtön felmondja az autó tulajdonosa. Mivel a válság még tart, azokra az autókra sem kötik meg ezt a biztosítást, amelyikre fontos volna.

Az idén óriási az árverseny, így a díjak is sokat csökkentek. Ezt az autósoknak ki kellene használni! Ezen kívül a biztosítók minden eddiginél szélesebb körben ajánlják a biztosítást, hogy elérhetővé váljon.

Azok a gépjármű tulajdonosok, akik a kötelező biztosításuk mellé CASCO biztosítást is kötnek, nagyon jól járnak, hiszen hatalmas kedvezményben részesülhetnek. Ezáltal minden eddiginél több CASCO biztosítást köthetnek az emberek. A díjkalkulátorokat nem csak a kötelező biztosításnál lehet használni.

Vissza