Aegon Útitárs CASCO újdonságok érkeztek


Az Aegon Biztosító új szolgáltatásokkal bővítette az Útitárs CASCO biztosítását. Az ügyfelek olyan szolgáltatásokkal bővíthetik a szerződéseiket, amelyek korábban még az alapcsomag részét sem képezték.

A biztosító nyolc új szolgáltatással biztosítja, hogy az ügyfelei a CASCO szerződésüket a lehető legjobban az igényeikhez tudják igazítani. Mindeközben a biztosító meghagyta a régen megszokott kiegészítő szolgáltatások és biztosítások kínálatát.

A biztosító lehetőséget kínál, a rágcsálók és főleg a nyest által okozott károkra, amely a motortérbe mászva jelentős károkat tud okozni. A biztosító százezer forintig téríti a rágcsálók okozta károkat. 20 ezer forintig téríti az elveszett rendszámok, vagy okiratok pótlását.

A biztosító segítséget nyújt, ha az ügyfele elveszíti a munkáját. Ilyen helyzetben a biztosítottnak nem kell a díjat fizetnie. A gyakori szélvédőkárokra önrész nélküli szerződést kötni. A népszerű kátyúkár-biztosítást is bevezetik, igaz, csak 30 ezer forintig térítenek.

A babák és gyermekek biztonságát és kényelmét szolgáló eszközök sérülése, rongálódás netán lopása esetén 150 ezer forintig téríti a károkat. Olyan eszközöket értve ide, mint a gyermekülés, hordozó, babakocsi. A CASCO kalkulátorban is elérhető az Aegon Útitárs CASCO biztosítása az Ön gépjárművére.

Vissza