Aegon Útitárs CASCO újítások


Az Aegon Biztosító számos új szolgáltatást és kiegészítő biztosítást kínál az Útitárs CASCO biztosításához. A biztosító a biztosítás díjain nem módosított ugyan, de a változtatások révén sokkal inkább személyre tudjuk szabni a szerződésünket.

Az Útitárs CASCO biztosítás régi szolgáltatásait és biztosításait változatlanul hagyta biztosító. Az új kínálatban olyan elemek szerepelnek, mint az elhagyott okiratok és rendszámok pótlásának biztosítása húszezer forintig, vagy a rágcsálók okozta károkat, mindösszesen százezer forintos értékhatárig. A rágcsálók a motortérbe mászva, a gumi alkatrészekben komoly károkat tudnak tenni.

Amennyiben egyik ügyfelük elveszíti a munkáját, a biztosító nem kéri a szolgáltatás ellenértékét, hanem változatlanul szolgáltatja a szerződésben vállaltakat. A kötelező biztosítás kampányba felbukkanó kátyúkár-biztosítást az Útitárshoz is lehet kérni, de harmincezer forintig térít maximum. A székvédőkárra most már akár önrész nélkül is szerződhetünk.

A szerződő gyermekeit védő, vagy a kényelmüket szolgáló eszközök, mint például a gyermekülés, babakocsi, babaágy megrongálódása, ellopása esetén a biztosító százötvezer forintig téríti a károkat. A CASCO kalkulátor tartalmazza az Aegon új Útitárs CASCO biztosítását is.

Vissza