Az autós nyaralásokra is CASCO nélkül megyünk


A hazai autók döntő többsége nem rendelkezik CASCO biztosítással, a nyaralásra is csak jó esetben kötünk autós asszisztenciát. Teljes védelem nélkül egy külföldön bekövetkezett baleset komoly problémákat von maga után.

A tavalyi évben négyezer balesetet regisztráltak külföldön. Ennek ellenére sem kötnek semmit az utazók, egy külföldi nyaralás mellé, az autójukra, pedig több lehetőség is van.

Az utasbiztosítás mellé köthető autós asszisztencia a gépjárműben keletkezett károkat nem fedezi ugyan, de a tolmácsolásba, szervizkeresésben, szállításban és tárolásban segítségünkre van. Amennyiben rész-, vagy teljes CASCO biztosítást sem kötünk a gépjárműre, a határozott idejű CASCO-k is jelen vannak a piacon, igaz lényegesen drágábbak a hagyományos, határozatlan időre kötött változatoknál.

Az Aegon Biztosító, szeptember 30-ig motoros CASCO akciót hirdetett, amelyben a 100 ezer forint alatti éves díjú szerződések esetében 250 ezer, míg a 100 ezer forint feletti szersződéseknél 500 ezer forintos baleseti halálra szóló kiegészítő balesetbiztosítást kínál az július 1. és szeptember 30-a között kötött szerződések esetében, ingyenesen.

Vissza