Egyszerűsített CASCO


Habár az új törvény szerint az év bármely szakában köthetünk kötelező biztosítást, az autósok nagy része még mindig novemberben vált kötelező biztosítást. A kötelező biztosítás díjak egyre alacsonyabbak, hála az Internetes kötés lehetőségeknek, a kötelező kalkulátoroknak és az alkusz cégeknek.

Ez már a CASCO biztosítások terén is mutatkozik!

Az öngondoskodás már egyre több embernek fontos, de sajnos még mindig nem elégnek. Pedig a biztosítás díja, az elmúlt 6 évben folyamatosan csökkent, most 75 ezer Ft átlagosan a díja. Sajnos a 4 milliós gépjárműből csak 800 ezernek van biztosítása. Ezek nagy része pedig a hitelük miatt fizeti csak, mert szerződéskötéskor kötelezővé tették az autóvásárláskor.

Az adatok azt mutatják, hogy amint lejár az autók hitele, a biztosítást rögtön fel is mondják. Pedig sajnos a mi hibánkon kívül hatalmas károk eshetnek az autónkon, lehet az egy baleset során vagy csak az elmúlt időszak időjárási eseményeit figyeljük, nagyon nagy károk keletkeztek az autókon. Szél, jégverés, árvíz, stb...

Az idei év változásai nagyon megkönnyítik a CASCO biztosítás kötését. Már nem kell szemlére vinni autónkat, nem kell sok kérdésre válaszolnunk, hogy megköthessük a biztosításunkat. Most ez egyszerűbb lesz, mert elég a kötelező biztosítás adatait megadni, az Interneten pedig a CASCO kalkulátorok segítségével kiszámolhatjuk a díjainkat.

Vissza