Feltétel könnyítés a CASCO biztosításban


A kötelező biztosítás árversenye átragadt a CASCO biztosításra is. Ma már csak alacsony díjú szolgáltatásokkal lehet eredményt elérni az árérzékeny ügyfeleknél.

A gazdasági válság kirobbanását követően az emberek és cégek fokozatosan mondták le vagyonbiztosításiakat, elsősorban a gépjármű biztosításokat. Az emberek döntése a rossz pénzügyi helyzet következménye, így olcsó CASCO esetén szívesen újrakötnék azt.

A Genertel Biztosító kötelező biztosítás termékéhez kapcsolt mini CASCO biztosítás szabályzatának átdolgozására szólította fel a társaságot az Ombudsman. Ennek megfelelően, a biztosító átdolgozta a szabályzatot és mostantól önállóan is megköthető a biztosítás.

A mini CASCO 250 ezer forintig téríti a saját autóban esett károkat, évi több kár esetén akár többször is. Mindamellett eltörölték az önrészt, amely jelentős előny a többi biztosítással szemben. A biztosító elsősorban azoknak ajánlja a termékét, akiknek középkorú a gépjárművük és nem tudnak megfinanszírozni egy teljes CASCO biztosítást.

A mini CASCO a saját gépjárműre kötött más teljes CASCO esetén fizeti a másik CASCO-ra fizetendő önrészt, ha kár történik.

Vissza