Kedvező lehetőség a Generali-nál használt autó tulajdonosoknak


A gazdasági válság az autósokat sem kímélte, s míg talán régebben az elöregedett autót újabbra cserélték a családok, ma a hitelek magas részletei és a gazdasági élet bizonytalanságai miatt egyre kevesebben mernek belevágni a Casco megkötésébe. Ezt természetesen a biztosító társaságok is tapasztalták, hiszen az utakon balesetet okozó, illetve szenvedő gépjárművek jelentős hányadát a 4-7 évesek tették ki.

Természetesen nem érdeke egyetlen biztosító társaságnak sem, hogy a nagy számban előforduló, öregebb autóval rendelkező réteg máshol kössön szerződést, így – mint azt tapasztalhattuk - a Generali ECO Casco biztosítása a régebbi járművek tulajdonosai számára is kedvező feltételekkel kínálja szolgáltatásait.

A törés, az elemik kár, és a lopás elleni védelemhez továbbá az az előny is párosul, hogy a társaság partnerszervíz – listával várja ügyfeleit, ahonnan bármelyiket kiválasztva biztos lehet benne az autós, hogy a lehető legjobb munkát kapja majd a helyreállítás során. Ez pedig a megbízhatóság szempontjából nem elhanyagolható tényező.

A használt, általában 1-12 éve az utakon levő gépjárművek tulajdonosai előtt az ECO Cascoval olyan kedvező lehetőség nyílt meg, mely egyértelműen előnyükre válik majd mind anyagiak, mind a biztonság szempontjából.

Vissza