Kössük együtt a kötelező és a CASCO biztosítást


30-40 ezer Ft-ot is spórolhat éves szinten az, aki együtt köti meg a kötelező biztosítással a CASCO biztosítást. A biztosítási szakemberek többször hangoztatták már, hogy a idei év átkötésekor eddig nem látott kedvezménnyel lehet a CASCO biztosításhoz hozzá jutni, aki azt a kötelező biztosítással együtt köti meg.

Ezzel a kedvezménnyel viszont csak az veheti igénybe, akinek a CASCO biztosítása év végén jár le vagy éppen a jövő év elején, vagy akinek még nincs ilyen biztosításuk.

Ma már az Interneten megkötött CASCO éves átlagdíja 80 ezer Ft körül mozog, addig 5 évvel ezelőtt ez a díj 120 ezer Ft körül volt. Viszont ma aki a KGFB-vel köti meg, annak még nagyobb kedvezmény jár, tehát 80 ezer Ft-nál olcsóbban is kijön a biztosítása.

CASCO biztosítást egy évben egyszer lehet felmondani, a biztosítók nagyon komolyan veszik ezt, de azoknak, akiknek februárban vagy márciusba jár le a CASCO -juk, azoknak már a kötelező biztosítással együtt úgynevezett halasztott hatályú szerződést köthetne.

Ma Magyarországon igen csekély számban kötnek biztosítást. Sajnos a legtöbb a lízinggel együtt köttetik, melyet a hitel lejárta után meg is szüntetnek.

Vissza