Új Aegon CASCO szolgáltatások


Az Aegon Biztosító Útitárs CASCO biztosítása több új elemmel bővült szeptember elején. A biztosító válasza volt a megváltozott piaci igényekre, a szerződéseket sokkal könnyebben szabhatjuk igényeink szerint.

Az ügyfelek egyedi igényeit tudja az Aegon kielégíteni, többnyire olyan elemekkel, amelyek az Útitárs CASCO biztosításban nem szerepelnek. Az Útitárs CASCO biztosításhoz kapcsolt kiegészítő gépjármű-biztosítások rendkívül széleskörűek.

Létezik a gyermekek biztonságát szolgáló eszközök sérülése vagy eltulajdonítás következtében elszenvedett kárt, a biztosító 150 ezer forintig téríti. Ilyenek a gyermekülések, a babakocsi vagy a babaágy. A járművön kívül szállított szabadidős felszerelésekre is rongálás, sérülés vagy lopás esetén térít a biztosító.

A biztosító a rágcsálók okozta károkat is 100 ezer forint összegig téríti, amelynél a leggyakoribbak a nyestek a motortérbe jutásukat követően bekövetkezett, általában a gumi alkatrészekben tett károkozásaik. A gépjármű rendszáma vagy iratainak eltűnése is viszonylag gyakori és költséges káreset. Az itt bekövetkező káresetek térítési maximumát a biztosító 20 ezer forint/évben határzta meg.

Munkanélküliség esetén, a biztosító díjmentesítő szolgáltatását is lehet kérni, amelynek a segítségével a díjfizetéstől mentesülünk munkanélküliség esetén. De lehet önrészmentes szélvédőbiztosítást is kérni és a Köbe után a kátyúkár is bevezetésre került, 30 ezer forintos értékhatárig.

A kisállat balesetbiztosítás 50 ezer forintig téríti az állatorvosi költségeket. A régi szolgáltatások továbbra is elérhetőek a biztosító Útitárs CASCO biztosításában, melyet a CASCO kalkulátorban megtekinthet.

Vissza