Útitárs CASCO módosítások az Aegontól


A biztosító a piaci igényekhez igazította az Útitárs CASCO biztosítását, számos új elemmel bővítette a kiegészítő szolgáltatások és biztosítások körét, míg a már megszokott fedezeteket továbbra is a kínálatban hagyta.

A biztosító szélvédő kárra köthető fedezetét immár önerő nélkül is megtehetjük, változatlan áron. A népszerű kátyúkár-biztosítást 30 ezer forint összeghatárig az Útitárs CASCO-ban is kérhetjük. A vidéken élőknek gyakran okoznak károkat a motortérbe bejutó nyestek, amelyek az ott található gumi és műanyag alkatrészekben tesznek nagy károkat. Ezekre az esetekre a biztosító 100 ezer forintig térít.

Az elvesztett rendszámtáblát és a gépjármű okmányainak a pótlását 20 ezer forintig fedezi az Útitárs. Az olyan sajnálatos élethelyzetben, mint amikor valaki elveszíti a munkáját, a biztosító szünetelteti a díjfizetést, miközben szerződésszerűen tovább szolgáltat.

A gyermekeinkre is gondolt a biztosító, mivel az ő kényelmüket és biztonságukat szolgáló eszközök megrongálódása, sérülése, vagy ellopása esetén, a biztosító 150 forintot fizet maximum. Itt az olyan eszközökre gondol a biztosító, mint a babakocsi, gyermekülés, hordozó. A CASCO kalkulátorral megtekintheti az új Útitárs díját saját gépjárművére.

Vissza