A Groupama Biztosító új életbiztosítás és balesetbiztosítás programot indított


A biztosító a nyugdíjkassza átcsoportosítását követően kidolgozta a saját válaszát a kormány lépésére. A biztosító nyugdíj-előtakarékossági programot indított, Garancia Nyugdíjkiegészítő Program néven. A biztosító fontosnak tartja, hogy a nyugdíjmegtakarítások már egész fiatal korban elkezdődjenek. Ennek elősegytésére olyan életbiztosítás került kidolgozásra, amely kockázati részt is tartalmaz igény szerint.

A biztosító felmérése szerint a fiatalkori takarékosságnak három fő gátja van: demográfiai helyzet, munkahelyek bizonytalansága, és az öregségi nyugdíj folyamatosan változó rendszere.

A biztosító által kidolgozott életbiztosítás rugalmas lehetőséget nyújt a megtakarításra, akár kockázai elemmel bővítve. Minden ügyfél részére igény szerinti program kerül kidolgozásra. Megtakarításainkat egy összegben, vagy járadék formájában is kinálja a biztosító, amely 10 év után kamatadó mentes. Az életbiztosítás díjának fizetése szüneteltethetőmajd igény szerint újra indítható, és az indexálással az érték növelhető.

A biztosító által nemrégiben bevezetett Védernyő Családi Balesetbiztosítás lehetővé teszi, hogy az ügyfél eldöntse kár esetén, hogy szolgáltatást, anyagi segítséget, vagy a kettő kombinációját kéri-e. A balesetbiztosítás 24 órában áll az ügyfelek rendelkezésére, és a balesettel kapcsolatban felmerülő költségeket (gyógyászati segédeszközök, gyógytorna) is téríti.

Vissza