A kockázati életbiztosítás mostantól sokkal kedvezőbb


Az Aegon Biztosító egyedülállóként olyan életbiztosítással rukkolt elő, mely a tartam után életbenmaradottnak is kifizeti a teljes befizetett összeget. Eddig a kockázati életbiztosítás nem volt népszerű Magyarországon. Ez a biztosítás a halál kockázati esetének szolgáltatása igen nagy segítséget nyújt a rokonnak, az emberek mégsem kötötték ezt a életbiztosítás szerződést.

Az Aegon a tartam után garantálja a teljes befizetett összeg kifizetését. Ez tehát teljesen egyedülálló a piacon. Ezt az életbiztosítást legfőképpen azoknak ajánlják, akik a megtakarításban gondolkodnak. Azt viszont fontos tudni, hogy ebben az életbiztosításban a haláleseti biztosítás összege legfeljebb 10 millió Ft lehet.

Vegyünk egy 35 éves hölgyet, aki havonta 15 ezer FT-ot fizet be, akkor a biztosító 20 éven át 19,3 millió Ft haláleseti kifizetést garantál. Ha nem történik haláleset, akkor a futamidő végén 3,6 millió Ft-ot fizet ki a biztosító.

A biztosító úgy alakította ki árait, hogy figyelmebe vette az egészséges életmódot. Tehát aki nem dohányzik, annak akár 40%-al olcsóbbak a díjai, mint a dohányzó társa díja.

Ez az életbiztosítás új generációjaIgazán védelmet biztosít a bekövetkezett tragédia után a hátramaradottaknak.

Vissza