Akik a bizalmukat elveszítették a nyugdíjrendszerben, azok most életbiztosításba fektetnek


Milliárdos üzlet elé nézhetnek a hazai biztosítók, ugyanis a nyugdíjrendszerben bizalmukat vesztett emberek, most inkább az életbiztosításba fektetnének. Ma összesen 1,3 millió öngondoskodó életbiztosítás van, de ez többszörösére ugorhat.

Mióta a magánnyugdíjrendszer szétrobbant, egyre többen érdeklődnek az életbiztosítások iránt. A nyugdíjas évekre szóló megtakarítások, biztosítások érdeklik az embereket. Ezt akár néhány ezer Ft-ból is meg lehet oldani.

Azok a biztosítók, akik a legjobb öngondoskodású életbiztosítást ajánlják, azok most több ezer ügyfelet szerezhetnek meg. Ez újabb robbanást jelentehet a hazai biztosítás piacán!

A biztosítók szerint az emberek rájöttek, hogy nem szolgáltathatják ki időskori megtakarításaikat egy kizárólagos állami nyugdíjrendszernek. A szakemberek azt mondják, hogy akár a duplájára is nőhet a jelenlegi 1,3 millió öngondoskodási életbiztosítás. A legtöbben az örökölhető és a család biztonságát biztosított életbiztosítás iránt érdeklődnekDe nagyon sokan kérnek információt az egyszerűbb, pár ezer Ft-os konstrukciókról.

Nagyon sok országban elképezelhetetlen, hogy csak az állami nyugdíjra számítsanak, bevett szokás az öngondoskodási életbiztosítás.

Vissza