Életbiztosítás a befektetett egységekhez kötve


A folyamatos és az extra befektetési érték kifizetésre kerül. Ha halál következik be, akkor a befektetési érték fele kerül kifizetésre. A szolgáltatásokat a kiválasztott eszközalapokkal fizetik ki.

18-65 éves korig, élethosszig vagy 10 vagy 35 éves tartamra. A tartam meghosszabítható, ha az ügyfél még nem 85 éves. Rendkívüli díjat Euróban és Forintban is fizethetünk. Az értékkövetéskor a biztosító által hirdetett díjtól el lehet térni, akár többet is fizethetünk.

Az eszközalapban a befektetés akár 10%-a jóváírható. a befeketetési egységek arányosan részesülnek belőle. Kiegészítő biztosítások is választhatók, de csak a határozott tartalmú szerződéseknél. A befektetések különböző devizás eszközalapba helyezhető.

Ha magas a megtakarítás, bónusz jár. A szerződés akár élethosszig is ttarthat. A befektetési kezelésektől az ügyfél mentesül. A befektetés 100%-ban a szerződésbe kerül. Többletszolgáltatás a baleseti halál.

Azoknak szól ez a biztosítás, akiknek változó a megtakarítása, ilyenek a sportolók és a vállalkozók is, azaz a rugalmasság fontos nekik.

Vissza