Univerzum II életbiztosítás az AXA Biztosítótól


Amit biztosít, egy széleskörű, kockázati fedezetet és rugalmasan alkalmazkodó széleskörű megtakarítást. Azzal mindenki tisztában van, hogy válság van, de hogy ez sokáig fog tartani, azt sokan nem akarják elfogadni. Nagyon fontos, hogy ebben az időszakban a biztonságot magunk teremtsük meg.

Az Univerzum II. Biztosítás rendszeres díjfizetésű befektetési biztosítás, mely hosszútávra kínál biztonságot. Ez egy olyan életbiztosítás, mely nyugdíjpénztárhoz is köthető és járadékszolgáltatást is kínálÉletbiztosítás fedezetetbalesetbiztosítási fedezetet is nyújt egyaránt.

Az Univerzum II. Biztosítás rugalmas díjfizetést tesz lehetővé és díjnövelésre, eseti díjfizetésre, 3 év után díjszüneteltetésre is módot nyújt. Tartam között is nyugodtan lehet váltani az eszközalapok és a devizák között.

Az Univerzum II. olyan kiegészítéseket is tartalmaz, mint a devizafigyelés, trendvadászat, stb... A szerződés negyedik évétől mindenkit megillet a hűségbónusz. A kezdeti éves biztosítási díj többszöröse jóváírásra kerül ilyenkor.

Vissza