A Generali Biztosító megújította a Házőrző lakásbiztosítását


A Generali Biztosító megújította és a piaci igényekhez igazította a lakásbiztosítás csomagját, melyet szélesebb alapra helyezett, hogy minél több igényt tudjanak kielégíteni. A biztosító a korábbi három védelmi szintet négyre bővítette, mindezt úgy, hogy az alsó és a felső kategóriát húzta szét, nem csak egyirányú bővítést hajtott végre a Házőrző lakásbiztosításával.

A Házőrzőt a korábbi hármas csomag helyét egy négy csomagból álló lakásbiztosítás vette át, melyet Mozaik, Nívó, Extra, Top névvel láttak el. A kezdő csomagban is már 21 fedezet található, mindezt alacsony díjon érhetik el az ügyfelek. A biztosító statisztikáiban a 11 legnépszerűbb és egyben legkeresettebb kockázatok kaptak helyet, kibővítve ezzel az alapcsomagot.

A felsőkategóriás Extra és Top 49, illetve 65 féle kockázatot kínál, melyeket tetszés szerint egészíthetünk ki újonan fejlesztett kiegészítő biztosításokkal. A biztosító olyan plusz kiegészítőket kínál, mint az időjárás-biztosítás, melyet a nyaralás esetén bekövetkező, az előrejelzettnél rosszabb időjárás miatt fizet a biztosító, vagy a sportolás vagy közlekedés közben bekövetkező balesetekre.

A biztosító nem hagyja figyelmen kívül a gyermekeket sem, iskolába jövet menet, de az iskola területén is fizet a személyi sérülésekre.

A Házőrző lakásbiztosítás fedezetei a következők:

A kártérítés 70 évre emelkedett halálesetet követően, nőtt a térítések összege a baleset- és felelősségbiztosításban, az ebtartói felelősségbiztosítás érvényes az országon kívül is, technológiailag indokolt mélységig téríti a vízvezetékcserét a biztosító vízkárnál, téríti továbbá a graffiti, a vandalizmus és a hasznonnövény lopáskárát, a betörési limitet megemelték, az avulást törölték festés, tapétázás és burkolat esetében, illetve az ingóságok avultatása csak 85% felett történik.

További új elemek a Házőrző lakásbiztosításban:

All-risk fedezet, időjárás-biztosítás, ingyenes utasbiztosítás, kiterjesztett garancia biztosítás, autósegély, poggyászbiztosítás, öko csomag, gyermekbetegség térítés, munkanélküliség esetében a díj átvállalása, kórházi lopás, és napi díj, sporteszköz biztosítás, fűtéskimaradás és duguláselhárítás térítés.

Vissza