A kötelező biztosítás optimális kiválasztása online


A nemrég bevezetett baleseti adó nagy mértékben megemelte a gépkocsik biztosítását. Éppen ezért kell megkeresni azt a szolgáltatást, ami a legolcsóbb, de még így is a legkedvezőbb. Az autók kötelező biztosítása pár ezer forintos spórolással is igénybe vehető. Vannak társaságok, melyek ugyanis nem hárították át az ügyfelekre a baleseti adót.

Kötelező biztosítás nélkül nem lehet egy autó a forgalomban. Ha közúti ellenőrzésre kerül a sor, akkor a rendőr mindig kéri, hogy mutassuk meg neki a biztosításunkat. Ha ez nincsen, akkor szankciók várnak ránk.

Ha szeretnénk biztosító társaságot váltani, akkor ezt úgy tegyük meg, hogy előtte alaposan körbenézünk, hogy melyik cég az, amelyik alacsony áron nyújtja a szolgáltatását. Használjuk a különféle kötelező biztosítás kalkulátorokat, mert ezekkel könnyebben ki tudjuk választani azt a szolgáltatót, melynél havi szinten akár ezer forintokat is meg tudunk spórolni.

Ha már régóra keresgéli azt a honlapot, ahol lehet egy nagyon jó kalkulátort használni, akkor megtalálta azt. Itt nagy segítséget kap ahhoz, hogy a kötelező biztosítás költségeit pontosan megtudja, így tudjon előre tervezni és az optimális döntést meghozni.

Lépjen be erre a portálra és keresse meg a megfelelő biztosítást!

Vissza