Allianz lakásbiztosítások


Az Allianz Biztosító most kifejezetten előnyös kedvezménnyel igyekszik ügyfeleket szerezni. Most akár 26%-os kedvezményt ad azoknak, akik új lakásbiztosítás szerződést kötöttek. Az online szféra ma már sok mindenre kiterjed, így lakásbiztosításunkat is percek alatt képesek vagyunk megkötni. Legyen az ház, lakás vagy nyaraló.

Sőt, további kedvezményben részesülhetnek azok az ügyfelek, akik FHB bankszámláról szeretnék törleszteni a lakásbiztosítást, ők további 7%-os kedvezményben részesülhetnek.

Az Allianz lakásbiztosítás alapból 23 káreseményre nyújt fedezetet.

Fedezetet nyújt tűzvészre, árvízre, felhőszakadásra, viharra, jégverésre, villámcsapásra, villámcsapás másodlagos hatásaira, hónyomásra, csőtörésre, beázásra, épületrongálásra, földcsuszamlásra, ismeretlen építmény, üreg beomlása, üvegtörés, robbanás, robbantás, betöréses lopás, rablás és kifosztás, lopás. Kő –és földomlás, földrengés, idegen tárgyak rádőlése, idegen jármű ütközése, zárcsere.

Az Allianz lakásbiztosítások emellett felelősségbiztosítás alapján is megtérítik azokat a károkat, amelyekért a biztosított vagy annak valamelyik családtagja a felelős.

A családi baleset-biztosítás pedig az egy háztartásban élőkre érvényesek, azok számától függetlenül. A kockázatviselés pedig az egész világra kiterjed.

Vissza