AXA Biztosító - Városnéző utasbiztosítás


Az AXA Biztosító hiánypótló utasbiztosítással jelentkezett. A Városnézegető biztosítást európai nagyvárosokba látogatóknak ajánlják, egytől öt napig. A biztosító alacsony díjú, mégis komplex szolgáltatást kínáló terméket dobott a piacra.

A biztosító a statisztikákra alapozva, a tipikusan utasbiztosítás nélkül utazóknak kínál egy új, olcsó és teljes védelmet kínáló terméket, amelyet akár egy napra is köthetünk.

A Városnézegető 1-5 napig, korkedvezmény vagy felár nélkül, napi 350 forinttól érhető el az utasbiztosítás kalkulátorban, kizárólag eurpai utakhoz. A statisztikák azt mutatják, hogy a rövidebb kinttartózkodásokhoz nem kötnek biztosítást, csak a hosszabb utakhoz.

Az utasbiztosításban a hagyományos egészségügyi fedezeteken túl, találhatunk légibaleset esetén történő térítést, jogvédelmi szolgáltatást, szállodai felelősségbiztosítást, poggyászkésést és poggyászbiztosítást amelyet a műszaki cikkekre is kiterjesztenek. Térítést kapunk idő előtti hazautazás esetén, készpénzsegélyt is kínál, és bankkártyapótlást tartalmaz az AXA Biztosító Városnézegető biztosítása.

Vissza