Az utolsó kötelező biztosítás kampány előtt állunk


Idén van utoljára lehetőségük a biztosító cégeknek, hogy meggyőzzék az autósokat arról, hogy miért náluk kell megkötni az adott szolgáltatást. 2013-tól a kötelező biztosítás tarifa szabadon lesz váltogatható év közben is, mivel a társaságok szabadon változtathatják meg az áraikat az év bármely időszakában. Erről azonban majd tájékoztatniuk kell időben az autósokat.

Ha szeretne a mostani kötelező biztosítás kampányban a legalaposabban tájékozódni, akkor lépjen be erre a honlapra, ahol minden fontos információval találkozhat.

Az optimális biztosítási csomag megkötése érdekében használja ki a kalkulátor adta lehetőségeket, hogy a legjobb szerződést tudja megkötni.

Egy gépkocsi tulajdonos nem menekülhet a gépkocsi kötelező felelősség biztosítás költsége alól. Jövőre azonban annyi könnyebbség lesz, hogy ha sokkaljuk egy társaság árait, akkor bármikor lehetőségünk van arra, hogy váltsunk.

Most azonban még egy nagy véghajrá van, így Önnek is el kell döntenie, hogy a biztosítását hol kösse meg. Tekintse át az összes cég kínálatát, mert ez az alapos tájékozódás feltétele. Ne siesse el a döntést, mert még van rá ideje egészen év végéig.

Ha belép erre a weblapra, akkor a kötelező biztosítással kapcsolatban mindent megtudhat.

Vissza