Ha síelni készülünk, akkor utasbiztosítás kell


Gondoljunk csak bele abba, hogy milyen sok baleset érheti az embert egy sípályán. Bármelyik percben úgy csúszhatunk meg, hogy valamelyik végtagunk megsérülhet. Pontosan ebből az okból kell utasbiztosítást kötni. Egy nem figyelt mozdulat, kificamodott boka, egy kéz vagy lábsérülés esetén a helyi orvost kell felkeresni. Mivel ez nem olcsó, ezért az utasbiztosítással mentesülünk a magas számla költsége alól.

A legtöbben Ausztriába járnak síelni, ahol mindig több száz euróba kerülhet egy turista számára, ha elmegy a helyi orvoshoz. Egy kéz vagy lábtörés esetén pedig nem lehet elkerülni azt, hogy egészségügyi ellátást vegyünk igénybe.

Az utasbiztosítást úgy kössük meg, hogy benne legyen mindenképpen a síbalesetekre vonatkozó rész is, hiszen másként nem fizet a biztosító, ha megsérülünk.

Ha szeretne alaposan tájékozódni arról, hogy pontos milyen szolgáltatások vannak a piacon, akkor lépjen be erre a biztosításokkal foglalkozó portálra. Itt az utasbiztosításokkal kapcsolatosan nagyon sok hasznos információt tudhat meg.

Kössön téli pihenése előtt biztosítást már az interneten. Nagyon könnyen elvégezhető és online fizethető is. Ne kockáztassa meg azt, hogy nincsen biztosítása, mert azzal csak magát sodorhatja veszélybe!

Vissza