Lakásbiztosítás az ingatlan mellett, az ingóságokra is vonatkozhat


Mindenki az otthona a legfontosabb a számára, így azt nagyon féltjük. Így vannak esetek, melyekre érdemes előre gondolni, ilyen pl. egy betörés vagy valami más jellegű kár, amiben szükség van a lakásbiztosításra. Egy nagy vihar jelentős anyagi kárt okozhat egy ingatlanban, amikor már az ingóságok is megsérülhetnek.

Ha értékes műtárgyaink vannak, akkor az ingóságokra vonatkozó lakásbiztosításon is érdemes elgondolkodni. Ezzel a nagyobb értékű berendezési tárgyakat tudjuk biztosítani.

Ha nagyon jó kondíciókkal rendelkező lakásbiztosításra van szüksége, akkor nézzen szét az összes ilyet kínáló társaságnál, ahol igénybe lehet venni ezeket a szolgáltatásokat már online szerződés kötéssel is.

Olyat válasszunk, ami a leggyakrabban bekövetkező károkra vonatkozik: vihar, betörés, beázás, csőtörés, ablak betörés stb. Ezek azok az események, melyek a leggyakrabban tudnak kárt okozni.

Kössünk online szerződést minél előbb, mert egy ingatlant nem lehet biztosítás nélkül hagyni, hiszen egy kisebb kár is nagy költségeket tud maga után vonni. A havi pár ezer forintos összeget nem lehet összemérni egy vihar utáni tetősérülés esetleges milliós kár értékével. Nézze meg, hogy milyen lehetőségek vannak, mert ezen a weblapon mindent megtalál!

Vissza