Megújult az Útitárs CASCO


Az Aegon Biztosító korábban az alapcsomagban nem elérhető szolgáltatásokkal bővítette az Útitárs CASCO biztosítását. A biztosítóknak egyre fontosabb, hogy az ügyfeleket egyre színvonalasabban és személyre szabottabban tudják kiszolgálni.

Az Aegon Útitárs CASCO olyan szolgáltatásokkal bővült, mint a rágcsálók okozta károk térítése, melyet százezer forintig térít a biztosító. Az elveszett rendszám pótlásának költségét és az autóhoz kapcsolódó okiratok eltűnését követő újra beszerzéséhez húszezer forinttal járul hozzá.

A biztosító átvállalja a gépjármű biztosításának a díját, amennyiben a szerződő elveszíti a munkáját. Lehetőség nyílt arra is, hogy a szélvédőkárokra önrész nélkül szerződjünk. A két éve a kötelező biztosítás kampányban bevezetett kátyúkár-biztosítást az Aegon is felvette a szolgáltatások közé, amely károkat harmincezer forintig téríti.

Százötvenezer forintig téríti a biztosító az olyan gyermekbiztonsági felszereléseket, mint a babakocsi, gyerekülés vagy a hordozó, melyeket lopás és sérülés esetén is fedezetben vannak. A CASCO kalkulátorban az Aegon Útitárs díjak rendelkezésre állnak, mindenki meggyőződhet azok kedvező árfekvéséről.

Vissza