Most kezdődik a kötelező biztosítási kampány


Most vagyunk a tanúi az utolsó ilyen nagy gépkocsi tulajdonosokat megcélzó biztosítási kampány hadjáratnak. A törvénymódosítás értelmében jövőre már bármikor váltható kötelező biztosítás. Így a piac liberalizációjával várhatóan még tovább fognak csökkenni az árak.

Aki most szeretne kötelező biztosítást váltani, annak van egy jó pár hete arra, hogy kiválassza a neki legjobban megfelelő szolgáltatást nyújtó társaságot.

A televízió és az újságok folyamatosan figyelmeztetik az autósokat arra, hogy most kezdődik a kötelező biztosítás kampány és a társaságok jóval alacsonyabb árakat fognak ígérni.

Az árcsökkentés azért valósulhat meg, mert a magas benzin árak miatt egyre kevesebbet használják az emberek az autóikat és így kevesebb a baleset is, melyből következik, hogy így kisebb a biztosító társaságok kiadása is.

A kötelező biztosítási csomag jó megválasztásával több ezer forintot is spórolhat a gépkocsi tulajdonos. Ha minél optimálisabb csomagot szeretne megkötni, akkor kérjen tanácsot és használja a díj kalkulátor programokat az interneten.

Nézze meg ezt a weblapot is, ahol nagyon sok információt tud begyűjteni azzal kapcsolatosan, hogy mikre érdemes nagyon figyelni a mostani kötelező biztosítási kampány során.

Vissza