Nemsokára kezdődik a kötelező biztosítás kampány


Már csak egy pár hét és újra kezdődik a kötelező gépkocsi felelősség biztosítások kötésének az időszaka. Ez a kampány az utolsó, hiszen jövőre a kötelező biztosítás kampány már elmarad. Ennek az oka az, hogy meg lett nyitva a biztosítási piac, így a gépkocsi tulajdonosok bármikor év közben is tudnak majd biztosító társaságot váltani.

A kötelező biztosítás kiválasztása előtt érdemes nagyon alaposan körbenézni, hogy melyik cég milyen feltételek mellett tudja kínálni a szolgáltatását.

Ha ide belépünk, akkor megismerhetjük az egyes cégek kötelező biztosítás csomagjait, melyek közül ha valamelyik meggyőz minket, akkor meg is köthetjük.

A gépkocsi tulajdonosok számára ez a biztosítás rendszeres kiadást jelent, de ezt kötelező fizetni, hiszen másként ha megállít minket a rendőr és nem tudjuk felmutatni a kötelező biztosítást igazoló kötvényt, akkor meg leszünk büntetve.

Lépjen be erre a weblapra és olvassa végig mindazt, ami a kötelező biztosítások megkötésére vonatkozik. Tájékozódjon nagyon alaposan és csak ezt követően hozza meg a döntését, hogy melyik szolgáltatást veszi igénybe!

Itt használni tudja a kalkulátort is, amely egy megközelítő összeget ad azzal kapcsolatban, hogy ha megköti az adott kötelező biztosítást, akkor mekkora összegre kell számítania.

Vissza