A kötelező váltás kampány nagyon erősen kezdett


A felmérések azt mutatják, hogy az elmúlt egy hétben 2 millióan kalkuláltak és több 10 ezren kötötték már meg a biztosításukat. Ez a kezdés hihetetlen erős volt az elmúlt évekhez képest.

Az utolsó hét lesz a legerősebb, a tapasztalatok szerint a legtöbben arra időzítik a kötelező biztosítás kötését. Most 70 ezren rendelkeznek már új kötelezővel, eddig 2 millió kalkulációt regisztráltak. Hihetetlen számok lesznek még az elkövetkezendő időszakban. átlagosan 13 ezer Ft-ot spórolhatnak meg az autó tulajdonosok a tavalyi árakhoz képest.

Már tavaly is látszódott, hogy sokan vannak már azok, akik nem az olcsóbb kötelező biztosítást keresik. Több embernek a biztosító háttere, megbízhatósága a legfontosabb, ezért hajlandó többet is fizetni a biztosításáért.

Az Astra Biztosító volt, aki az árverseny győztese lett, ő az aki a legolcsóbb árakat adta meg, de mégsem nála kötötték eddig a legtöbb biztosítást. Az emberek még bizalmatlanok az új biztosítóval szemben.

Aki együtt köti meg a KGFB-t és a CASCO biztosítását, 50 ezer Ft-ot is megspórolhat.

Több biztosító, akik nem csökkentették kötelező biztosításuk árát, inkább az alacsonyabb áru CASCO biztosítással szeretnének ügyfelet fogni.

Az idén több, mint 2 millió kötelező biztosítás kötését várják a piaci szereplők.

Vissza