A nagy kampány időszaka: kötelező biztosítás


Minden autósnak egy adott időszak áll a rendelkezésére, hogy átgondolhassa, megfelel-e a számára a jelenleg meglévő KGFB. Ha úgy dönt valaki, hogy szeretne kötelező biztosítást váltani, akkor adott a lehetőség, hogy bárki szabadon azt átköthesse máshova.

A nagy kötelező biztosítási kampányban mindenkit bombáznak a jobbnál jobb ajánlatokkal a biztosítási cégek. Már-már szinte lehetetlen kiválasztani azt a csomagot, konstrukciót, amely árát és színvonalát tekintve megfelel a számunkra.

Meg kell nézni, hogy milyen konstrukciók vannak a kötelező biztosítás 2013 lehetőségei között és ha találunk egy olcsó, akkor azt meg is kell kötni. Számolni és érdemes, hogy milyen áron tudjuk megkötni éves szinten és így összehasonlítani a különféle cégek szolgáltatásait.

Léteznek online kalkulátorok, melyek a kötelező biztosítások árának kiszámításában segítenek a számunkra. Meg kell nézni, hogy az a cég, ahol jelenleg rendelkezünk kgfb-vel, az a jövő évben milyen árakon fogja nyújtani a szolgáltatását! Ha ez is megfelel a számunkra, akkor teljesen felesleges váltani, mert az sok papírmunkával is járhat, ha nem online intézzük. Keresgéljen az interneten található lehetőségek között, ahol minden megvan, ami biztosítás!

Vissza