Élénkebb a kereslet a tavalyi KGFB kampányhoz képest


Az idei kampányban némileg magasabb a kötések száma a kötelező biztosítás kalkulátor adatai alapján, sokkal többen választanak kapcsolódó szolgáltatásokat és kiegészítő biztosítást, mint tavaly. Akik hűségesek voltak a biztosítójukhoz és nem váltottak biztosítót 2-3 éve, azok most akár 50%-ot is megtakaríthattak.

Jelenleg a K&H, a Wáberer, az Uniqa és a Köbe a legnépszerűbb biztosító a néhány nap adatai alapján. Az átlagdíjak alig haladják meg a 10 ezer forintot, ami elsősorban a biztosítók javuló kárhányaduknak köszönhető a drasztikus autóhasználat visszaesés következtében.

Az együttkötések, a fizetési ütem és mód helyes megválasztásával 30-50%-os kedvezményt is elérhetünk a KGFB díjakból. az aglomerációban élő kármentes gyermekes vezetők 20-30%-ot is könnyen elérhetnek, akár a saját biztosítójukhoz visszakötve.

A biztosítók idén ismét büntetik a hűséget. Akik a tavalyi kedvező díjakat követően megkapták az indexlevelet, örömmel nyugtázhatták, hogy a biztosító alig emelt a 2013-as díjukon. Csakhogy, aki nem rest és újra tarifálja a KGFB kalkulátorral a 2013-as díját, meglepődve tapasztalhatja, hogy biztosítója 20-30%-al jobb árat ad egy új ügyfélnek.

Vissza