Elindult a kötelező biztosítás átkötési időszaka


November végéig lehet a KGFB-t felmondani. Az autósok a biztosítójuk felé az évfordulót megelőzően 30 nappal kell ezt megtennie. 14 biztosító küzd az autósok kegyeiért. A honlapjaikon és az alkuszok honlapjain megtalálhatjuk a biztosítók díjtarifáit.

Sőt az alkuszoknál a tarifálást is érdemes kipróbálni. Itt ugyanis az összes biztosító minden KGFB díja egyszerre látható, így a megfelelőt kiválaszthatjuk és ott meg is köthetjük a szerződésünket.

Az autósok a november végéig mondhatják fel szerződésüket. Aki felmondja biztosítását és máshol köti meg, az akár -30%-ot is spórolhat eddigi kötelező biztosítás díján. Az alkuszoknál kötelező biztosítás kalkulátorral, ami gyorsabb, egyszerűbb és itt akár -50%-ot is spórolhatunk.

A felmérések és az eddigi ismeret szerint az autósok nagy része a honap második felében köti meg szerződését. Kivárnak az emberek. Azoknak az autósoknak fontos oda figyelni, akik 2010-ben vásárolták autójukat, mert nekik a biztosítás váltás a vásárlás időpontjától számított egy évre van.

Vissza