Előnyben a kötelező kalkulátor


Az Allianz új KGFB csomagja az e-GFB, melyet portálunk is kínál. Ezt kizárólag Interneten lehet kötni. Akik ezt választják, akár régi vagy új ügyfelek, azok biztosan 20%-al jobban járnak.

Itt nem csak a biztosítás kötést lehet intézni, hanem magát az ügyintézést, kárbejelentést és díjfizetést is.

Annak ellenére, hogy a kampány hivatalosan megszűnt, az Alliaz Biztosító még mindig nagy kötés mennyiségre tesz szert. Az autók egy része már nem novemberben vált. Ugyanis aki 2010-ben vásárolta gépjárművét, annak a kötelező váltás évközben lesz. A biztosítóknak viszont minden esetben október 30-ig kel a kötelező biztosítás tarifáit meghirdetni. Az ügyfelek novemberben mondhatják fel biztosításukat és december végéig köthetik újra azt.

Az Allianz Biztosítónál is egyre többen kötik Interneten a biztosításukat. Ezért alakította ki E-KGFB csomagját, melyben elektronikusan intézhet az ügyfél szinte minden biztosítással kapcsolatos ügyét. 2010.január 1-től viszont indul még az elektronikus ügyintézés is, ahol az ügyfél módosíthatja szerződését, díjat fizethet, sőt kárbejelntését is megteheti itt.

Az Allianz igyekezett a piacon lévő legjobb árat kikakulálni az ügyfeleknek. Aki a E-KGFB-t használja, 20%-os engedményben részesülhet.

A piacon egydülállóként hirdette úgy a díjtarifát, hogy a legolcsóbbat adta meg és ezekre jönnek rá a díjtarifa többi része. Különbséget nem tesz a biztosító a régi és az új ügyfelek között. Mindenki hozzá férhet az E-KGFB-hez. A régi ügyfeleknek csak a módosít menügombra kell rákattintaniuk és a szerződést módosították is.

Természetesen a kötelező biztosítás kalkulátor is számolja a biztosító netes kedvezményét!

Vissza