Generali KGFB bónusz védelem


A 2013-as KGFB kampányban a Generali Biztosító bevezette a Bonus Garancia kiegészítő biztosítását. Ezzel a termékkel a károkozó autósok tudják megőrizni a kármentességüket, ezáltal a biztosítónál nem nő a kötelező gépjármű-felelősségbiztosításuk díja a jövőben.

A Generali Biztosító ezen túl, számos kiegészítővel támogatja a kötelezője értékesítését. A Bonus Garancia bónuszfokozat védelmen túl, kátyúkár biztosítást, önvédelem biztosítást és egy természeti károk ellen védelmet nyújtó kiegészítő biztosítást is a piacra dobott. Az önvédelem kiegészítő biztosítás a károkozók saját kárát téríti. Természetesen ezek a kiegészítő szolgáltatások csak bizonyos feltételek és térítési limitek mellett működik, amely elengedhetetlenné teszi, hogy mielőtt a kötelező biztosítás kalkulátorban megköti a szerződését, tájékozódjon minél alaposabban.

Az autósok kármentes vezetése elemi érdeke a KGFB díjak tekintetében is, hiszen kármentes vezetés esetén egyet lép előre a M4-A0-B10 skálán, míg a károkozással két fokozaot sorolják hátra. Ráadásul, a kötelező díj kialakításában az is jelentős szerepet kap a bónusz besoroláson túl, hogy a közelmúltban okozott-e balesetet. A bónusz fokozatok között 5% körüli díjcsökkenés tapasztalható, de ezen túl a kármentes vezetés is komoly, 30-50%-ot is jelenthet.

A Bonus Garancia 1.390.-/év forintos áron köthető, és 50 ezer forintos kárösszegig, az autós megőrizheti a bónusz fokozatát, amellyel akár tízezreket is veszíthetne. Az ügyfél úgy maradhat "tiszta" a kártörténeti nyílvántartásban, hogy a kárt a Bonus Garancia biztosítás fizeti ki a károsultnak, így a nyílvántartásba nem kerül felvezetésre az autós bakija.

Vissza