Kárexpressz a KGFB szolgáltatásai között


A Groupama-Garancia Biztosító is díjcsökkentéseket vár a kötelező kampányban, de a biztosító a szolgáltatásokat is fejleszti. Bevezetésre kerül a KárExpressz, amely közúti segítségnyújtást és gyorsított kárkifizetést tartalmaz.

A KGFB piacon folyamatos díjcsökkenés mellett, arányos díjbevétel csökkenés zajlik évek óta. A gépjárműpiac sem kedvez a szektornak, hiszen évek óta zsugorodik mind az új, mind a használtautó eladás. A válság óta a 2012-es év az első, amely pozitívba fordította az eladásokat az előző évhez képest, de még így is hatalmas a lemaradás a válság előtti szinthez képest.

A biztosító tovább fejleszti a kötelező biztosításához kapcsolódó szolgáltatásait, így jövőre bevezeti a KárExpressz szolgáltatást, amely a bajba jutott ügyfeleknek közúti segítségnyújtást és gyorsított kárrendezést biztosít. A segítségnyújtás valójában egy asszisztencia szolgáltatás, amely meghibásodás vagy baleset estén egy órán belül vállalja a helyszíni javítást, autómentő küldést és a tárolás szervezését. Mint asszisztencia szolgáltatás, szervezi az utasok haza és visszaszállítását a gépjárműhöz, szükség esetén az éjszakai szállás biztosításában is segít.

Az Expressz kárrendezés a balesetet szenvedett és vétlen ügyfélnek segít olyan formán, hogy a kárrendezés folyamatát átvállalja az ügyfelétől és tartja a kapcsolatot a károkozó biztosítójával, továbbá kifizeti a kárt, amelyet ő a károkozó biztosítójától fog megkapni. A Groupama-Garancia Biztosító KárExpressz a kötelező biztosítás kalkulátor mindeki által elérhető szolgáltatása lesz.

Vissza