Kötelező biztosítás az Aegontól


Különös párosításban és kedvezménnyel értékesíti az Aegon Biztosító a kötelező biztosítást 2012-re. Ami egyáltalán nem meglepő, lévén az autósok is ott próbálnak spórolni a különféle biztosításokon, ahol tudnak. A lakásbiztosítással egybe kötött kötelező biztosítással a biztosító az egyéb, fontos biztosításra is szeretné rávenni az embereket.

Ha a szerződő, a kötelező biztosítással együtt, ő vagy azonos lakcímen szereplő családtagja 18.000 Ft/év díjállományú lakásbiztosítást köt, 5000 Ft kedvezményben részesül a kötelező biztosításból.

Ha a szerződő a kötelező biztosítás megkötésének napján vagy valamely azonos lakcímen szereplő családtagja egyéni életbiztosítást köt, 10 000 Ft kedvezményben részesül.

Ha a szerződő a kötelező biztosítás megkötésének napján, vagy valamely azonos lakcímen szereplő családtagja a kötelező biztosítással azonos járműre, törés biztosítási fedezetet tartalmazó Casco biztosítást is köt, 2500 Ft kedvezményben részesül.

Ha a szerződő a kötelező biztosítás megkötésének napján, vagy valamely azonos lakcímen szereplő hozzátartozója az Aegon Biztosítóval AD01 balesetbiztosítást köt, és a balesetbiztosítás díjfizetése éves gyakoriságú, 5000 Ft kedvezményben részesül.

Az Együttkötési kedvezmény mellett az Aegon Biztosító Partner kedvezményt is biztosít ügyfelei számára hasonló értékben, aminek a feltételei között szerepel, hogy a kötelező biztosítás megkötésének napján rendelkezzen már élő lakásbiztosítással és Casco biztosítással az ügyfél.

Vissza