Lehetséges, hogy a kötelező biztosítás alacsony árait növekedés fogja követni?


A folyamatosan megjelenő biztosítási termékek és az egyre nagyobb kedvezmények miatt a piacon való versengés maga után vonta, hogy a kötelező biztosítás díjai évek óta csökkennek, ám úgy tűnik ez a kötelező biztosítás piacot a csőd fele sodorja.

Ezek ellenére mégis csak egyre csökkenek a díjak és most már a kiegészítő szolgáltatásokat figyelve döntenek az ügyfelek. Sokan kötelező biztosítás kalkulátor igénybe vételével döntenek a váltás mellett. Azonban a szakemberek szerint kötelező biztosítás kampányról 4-5 év múlva már nem beszélhetünk, hiszen a váltók nem fogják az árakat összehasonlítani, inkább meghosszabbítják a szerződésüket.

A K and H Biztosítónál úgy gondolják, hogy ennél nagyobb árcsökkenés nem lehetséges, így a következő évre megállapodást jósolnak, viszont 2014-től díj növekedésével számolnak. Mindenképp ajánlatos a kötelező biztosítás kalkulátor igénybe vétele, mely segítséget nyújt döntésünkben. Azonban ha bevezetik a baleseti adót, ezzel a KGFB díjak biztos növekedésére számíthatunk.

Vissza