Mára már megváltozott a KGFB trend is


Az elmúlt két évben megváltozott a KGFB választási szempont is, hisz eddig jelentős százalékban a legolcsóbb ajánlatot választották az ügyfelek, azonban mostanra változott ez a trend. Ennek oka az is, hogy a baleseti adó úgy alacsonyra nyomja az árakat, hogy jelentős különbség nincs, így a gépjármű tulajdonosok nem váltanak évi maximum 2000 forintnyi spórolásért.

Azonban, akik az utóbbi két évben nem váltottak, vagy nem kötöttek új szerződést, megéri váltani vagy újból kötni a szerződést, mert komoly összegeket spórolhatnak.

Mára már változtak a tények is, és néhány ezer forint spórolásnál fontosabb lett az ügyfelek számára a KGFB szerződések az a tény, hogy milyen és mennyiért tudnak hozzá különböző kiegészítő biztosításokat kötni. Lényeges szempontként szerepel az is, hogy milyen együttműködési kedvezményeket ajánlanak, mivel ezzel többet spórolhatunk, mint egyszerű KGFB váltással.

Sok biztosítási szakértő szerint annyira lecsökkentették egyes biztosítók a díjakat, hogy csupán veszteséget termel a KGFB részleg, így talán jövőre áremelés következhet, a kisebbek meg kivonulhatnak a piacról. Bármilyen biztosítót választ KGFB szerződés megkötése előtt alaposan mérje fel a biztosítási piacot, vagy vegye igénybe a KGFB kalkulátor segítségét, mellyel rövid időn belül kiválaszthatja az Önnek megfelelő ajánlatot.

Vissza