Mi folyik a kötelező biztosítás körül?


Az autósok már megszokhatták, hogy a kötelező biztosítás körül számtalanszor történnek változások és ez a közelmúltban is így volt. Most éppen az adózás kapcsán vannak dilemmák, s ez nagyban befolyásolhatja az autósok hozzáállását. Vannak, akik az új változásokat jónak tartják, de vannak olyanok is, akik szerint teljesen felesleges az, amit a költségvetési bizottság csinál.

Lássuk miről is van szó:

A legújabb fejlemények szerint a már sokat emlegetett 30 százalékos biztosítási adót a bizottság kivenné a törvényből és a baleseti adó, mely szintén 30 százalékra rúg, megmaradna. Ez termékeszet csak egy példa a legújabb fejlemények közül, de kétségtelen, hogy a jövőben is nagyon sokat fogunk hallani a kötelező biztosítás körüli változásokról és újításokról.

Érdemes mindig nagyon figyelmesnek lenni a téma kapcsán, mert csak az ilyen információk tudatában leszünk képesek megfelelő módon biztosítót és biztosítást választani. Kétségtelen, hogy a kötelező biztosítás nagyon fontos minden egyes autótulajdonos számára és az is biztos, hogy ez a jövőre nézve sem fog változni. Ha biztosra szeretnénk menni, érdemes mindenképpen szakemberhez fordulnunk, mert a biztosítás megfelelő kiválasztása nem egyszerű feladat kötelező biztosítás kalkulátor nélkül, ez kétségtelen.

Vissza