Mindenki megtalálhatja a maga számára a legolcsóbb kötelezőt


A mostani kampányában hihetetlenül lecsökkentek az árak. Az átlagdíj mindössze 17 ezer Ft. Még soha nem volt ennyire alacsony az ára a KGFB- nek!

A gépjármű tulajdonosok 90%-a biztosan talál magának olcsób biztosítást az eddiginél. Az alacsony árakhoz közrejátszott a kárhányad alakulása, hogy lecsökkentek a gyorshajtások, ezzel pedig a balesetek, károk. A piaci árverseny minden eddiginél nagyobb és erősebb.

A kötelező biztosítást mostantól KW-al számolják a biztosítók. A tarifák meghirdetése óta megkötött szerződések alapján kijelenthető, hogy a megtakarítás mintegy 30%-a tavalyi évhez képest.

Kötelező biztosítás a 2011-es évre több változást hozott. Az első, hogy a motor telejesítménye alapján számolnak a biztosítók, az AIM Biztosító kilépett a kötelező biztosítás piacáról. A Wabard visszalépett és egy új biztosító, az Astra pedig újonc. A január 1-i egységes évfordulót eltörölték és ezt lehet most először megérezni. A flotta kötelező biztosítást a cégekre vonatkozóan szigorították.

A biztosítási szakemberek 1,5 millió váltást várnak és a szerződéskötések nagyja még a hónap utolsó időszakára várható. Az eddigi felmérések szerint a legtöbb kötelező szerződést az Astra, az Allianz, a KH és a Köbe kötötte.

Felhívják a figyelmet a szakemberek, hogy az autósok használják az alkusz cégek biztosítás kalkulátorait. Itt az összes biztosító minden ajánlata egy helyen megtalálható és kiszámítható a számunkra legmegfelelőbb díj. Itt akár rögtön meg is köthetjük a kötelező biztosítás szerződésünket. Ha a kötelezőt és a CASCO -t az ügyfél együtt köti, akár 30 ezer Ft is megtakarítható!

Vissza