Túl olcsó a kötelező biztosítás


A magyarországi 4 milliós autóból a számítások szerint most 3 millió KGFB-t fog váltani. A meghirdetett tarifák minden idők legolcsóbbika. Most érdemes kalkulálni, mert nagyon sokat spórolhatunk biztosításunkon.

Körülbelül 3 millió autós fog váltani, ez teljesen átrendezi majd a piacot. Sokan úgy vélik, hogy ezek az alacsony árak nem jók. Ezek már a szolgáltatás rovására mennek. Az árak jóval 20 ezer Ft alá mennek átlagosan. Ez nem biztos, hogy fedezi egy kár rendezését.

A felmérések szerint eddig a legtöbben az Allianz Biztosító, a KH, a Köbe és az Astra ajánlatát választották. Viszont az alacsony áraik miatt vigyázniuk kell, hogy nehogy csődbe menjenek.

A kalkulációk mérései szerint igen nagy különbségek vannak megyék, városok, vidék, férfi, nő, életkor teintetében. Úgy tűnik, aki vidéken él, nyugdíjas és nő, sokkal jobban jár.

A biztosítók az alacsony árak mellett rengeteg kedvezményt adnak. Gyermekek után, e-mai cím és mobil szám megadásáért, balesetmentes vezetés után, tanároknak, stb...

A budapestiek roszul járnak majd, ők akár 50 ezren is lehetnek és többet fizethetnek, mint vidéki társaik. Eddig a tulajdonos volt a szerződő és azt általában a vidéki rokonra iratták, de most már az üzembentartóval szerződik a biztosító, így ezt az adut már nem használhatják ki.

Aki együtt köti meg egy helye a kötelező biztosítását és a CASCO biztosítását, az akár 50 ezer Ft-ot is megspórolhat.

Vissza