Egyszerűbb lakásbiztosítás termékek a piacon


Ezek az egyszerű, csökkentett kockázatú ingalanbiztosítások általános védelmet nyújtanak. A lakástulajdonosoknak nem minden esetben megfelelő egy ilyen lakásbiztosítás, mivel a lakás földrajzi elhelyezkedése is változtat az általános kockázatok igényén.

A lakásbiztosítás kalkulátor fel van készítve minden igény kielégítésére, de mindenképpen körültekintően kell eljárni szerződéskötéskor. Az ügyfelek rendszerint bele esnek abba a hibába, hogy alacsony otthonbiztosítás díjért cserébe, alacsony ingó és ingatlan vagyonértéket adnak meg.

Ennek a hátulütője, hogy a biztosító káreset bekövetkeztekor ebből az értékből indul ki, így kevesebb kártérítést is fogunk kapni a valósnál. Újjáépítési értékre kell szerződni minden esetben, ingónál és ingatlannál is.

Sokan nem váltanak lakásbiztosítást, pedig a KGFB-hez hasonlóan nagy a verseny a lakásbiztosítás piacán, és komoly megtakarítást is elérhetünk egy régebbi lakásbiztosítás esetében. A lakásbiztosítás kalkulátor fel van készítve egy ingalanbiztosítás váltásra is, a biztosítók összes kockázatának megkötésével együtt.

Vissza