Felvértezett Házőrző lakásbiztosítás a Generali Biztosítótól


A piac diktálta szükséges változtatásokat a Generali Biztosító elvégezte a Házőrző lakásbiztosítás módosításával. Az új, módosított termékkel, sokkal ügyfélbarátabb lett a termék, mind a díjak, mind a szolgáltatások tekintetében.

A Generali Biztosító a korábbi hármas csomagját négyre cserélte. A legmagasabb TOP kategória 65 kockázatot kínál, míg az Extra 49-et. A Nívó csomagba az összes olyan kockázat belekerült pluszban, amely a Generali ügyfelei körében a legnagyobb népszerűségnek örvendenek, számszerint 11-et. A Mozaik lakásbiztosítás összesen 21 kockázattal rendelkezik és viszonylag alacsony díjjal érhető el.

A biztosító ügyelt arra, hogy ne csak egy lakásbiztosítást, hanem egy komplett családbiztosítással is ki lehessen bővíteni a Házőrzőt. Lehet kiegészítőként kapni balesetbiztosítást gyermeknek és felnőtteknek egyaránt, a TOP csomaghoz ingyenes utasbiztosítást, melyet az EUB nyújt, de van a nyaraláshoz időjárás-biztosítás, vagy védelem a sportolás közben elszenvedett sérülésekhez.

A Házőrző lakásbiztosítás fedezetei és szolgáltatásai:

Vissza