Genertel lakásbiztosítás a nyári viharok ellen


A nyári viharszezonra minden biztosító igyekszik valami újdonsággal kirukkolni. Nincs ez másképp a Genertel Biztosító esetében sem. A nyári viharszezonra különleges és szinte minden időszakos kárra megfelelő fedezetet biztosít.

A Genertel Biztosító lakásbiztosítása olyan károkra nyújt fedezetet, mint a villámcsapástól megrongálódott elektromos készülékek, vagy a szélvihar miatt betört ablaküvegek.

Emellett nem maradhatnak ki az eső miatt beázott menyezetek megtérítése, valamint a tetőre szakadó faágak miatt okozott károkat is megtéríti, s, ha úgy adódik a jégeső okozta károkra is fedezetet nyújt. A felhőszakadás vagy az árvíz okozta károkat is teljes mértékben megtéríti.

A lakásbiztosítás szerződés megkötésére a Genertel Biztosító nagyon kedvező díjakkal próbál az ügyfelei kedvében járni, valamint ehhez még helyszíni szemlére sincs szükség, így néhány perc alatt online is megköthető a biztosítás. A lakásbiztosítás szerződést mindenki online megkötheti, és saját igényeire szabhatja. S végre olyan extra szolgáltatásokat is be lehet vonni a szerződésbe, ami valóban hasznos.

A károk gyors, egyszerű rendezését pedig a Generali Csoport garanciájával téríti meg a biztosító.

Vissza