Különleges lakásbiztosítás a Generalitól


Különleges biztosítási szolgáltatásokat nyújt a Generali Házőrző otthon és életmód biztosítás. Az SMS viharjelző szolgáltatás által, felvilágosítást kapnak az ügyfelek az időjárásról, ami ingyen jár a lakásbiztosítás csomag mellé, ha Mozaik, Nívó, vagy Extra módozatot köt 2012. május 11. és 2012. szeptember 14 közötti időszakban köti meg.

A lakásbiztosítás csomagon belül díjengedményekben részesülhet, újépítésű ingatlanok esetében tarifába épített engedmény akár 25% is lehet, 50 évnél idősebbek esetében 8% díjkedvezmény, online kötés esetén 5% kommunikációs kedvezmény, és mindez mellett akár 9%-ot is megtakaríthat az éves díjából.

A Házőrző otthon és életmód biztosítás négyféle típusa közül választhat: Mozaik, Nívó, Extra, Top, mindegyik védelmet nyújt 21 alapkockázatra, mint például a tűz, vihar, vízkár, üvegtörés.

A Mozaikot azok számára ajánljuk, kik maguk szeretnének dönteni, hogy az alapkockázaton túl, a lakásbiztosítás milyen további kockázatok ellen védjen.

A Nívót azok számára ajánljuk, akik igénylik, hogy a termékbe széleskörű védelmet és magasabb szolgáltatási összeget kapjanak, viszont fontos, hogy saját igényeiknek megfelelve legyen a kockázatok köré kialakítva.

Az Extra típust azoknak ajánlják, akik termékbe építve teljes körű magasabb szolgáltatási összegű biztosítást akarnak, és, csak néhány kockázatról szeretnének dönteni, hogy van-e szükség rá vagy nincs, mint például az ÖKO csomag.

A Top terméket azok számára ajánlják, akik nagy értékű ingósággal és ingatlannal rendelkeznek, ez mellett gyakran utaznak, ugyanis nem csak csomagban lévő káreseményekre térít, hanem minden hirtelen bekövetkező váratlan eseményre, ami otthonát érheti, kivéve a szerződésben felsorolt kizárásokat. E mellett ajándékba Utasbiztosítást kap.

Vissza