Lakásbiztosítás a lakásban tartott készpénzre is


Lakásbiztosításunkat kipótólhatjuk különböző termékekkel, spórolhatunk ha kiváltjuk saját biztosításunkat vagy éppen extra fedezetet is belevonhatunk. Olyan például a családi balesetbiztosítás, melyet a lakók baleseti, halál, rokkantság, csonttörés alkalmával járó térítés. Ez természetesen nem csak a lakótérben történkre vonatkozik, hanem a világ bármely részén történt balesetre.

A következő a magánemberek felelősségbiztosítása a lakásbiztosítás szolgáltatásaként. Ez is az egész országra vonatkozik, nem csak az ingatlan területére. Több termék esetén az egész Európai Unió területére is vonatkozik.

Ebtartói felelőségbiztosítás, amelyet a lakásbiztosítás kalkulátor segítségével külön is kérhetünk és arra vonatkozik, ha kutyánk évente több, mint 10 alkalommal bárhol kárt okoz. Például ha a postást vagy más vendéget megharap.

A családi jogvédelembiztosítás arra jó a lakásbiztosításon belül, ha például a szomszáddal vagy akár mással konfliktusba kerülünk és ez a bíróságon vagy más hatóságokon köt ki. Az ilyen jogi kérdésekben kaphatunk szakmai és anyagi segítséget.

Gépjármű biztosítás inkább a garázsban tárolt gépjármű meghibásodására nyújt segítséget.

Készpénz biztosítás, természetesen bizonyos összeghatárig nyújt kártérítést az otthonbiztosításon belül. Ez az utcai rablásra is vonatkozik, nem csak a lakásban tartott pénzre.

Kiterjesztett garanciabiztosítás a lakásbiztosításban arra az esetre, ha mondjuk televiziónk garanciája lejárt és ha meghibásodik csak a saját költségre javítható meg. De erre segítség ez a biztosítás, mely a lakásban lévő összes elektronikai készülékre vonatkozik, melyre így meghosszabbítható a garancia, és ez nem csak a villámcsapásra nyújt garanciát, hanem a gyári garanciára vonatkozó mehgibásodásokra is.

Vissza