Posta lakásbiztosításra váltsuk le a régen kötöttet!


Magyarországon az emberek többségének nincsen semmilyen más vagyona csak a saját ingatlana, otthona. Ezek mindegyike milliós nagyságrendű értéket képvisel. Ha a biztosítás régi, akkor új Posta lakásbiztosításra van szükség. A több évvel ezelőtt kötöttek többsége nem tartalmazza a mai modernebb élet találmányait, amit rendszeresen használunk otthonunkban.

Ha megyünk valamikor levelet feladni, akkor érdeklődjünk a Posta lakásbiztosításról, hogy milyen kondíciókban rendelhető meg és milyen áron köthetjük.

Nem szabad azt megtenni, hogy van egy nagy értékű ingatlanunk és nincsen rá biztosításunk, hiszen egy házban egy kisebb viharkár is több százezres kárt tud okozni. Ha most készülünk kötni Posta lakásbiztosítást, akkor vegyük bele a már teljesen természetesnek számító nagyobb értékű ingóságokra vonatkozó pontot is. Ezekbe tartozik a számítógép, lcd tv vagy más modern műszaki cikk.

Ha vannak műanyag ablakok, akkor azoknak a betörését, megrongálódását is tudjuk biztosítani a Posta lakásbiztosítással. Ha kötjük, akkor mindent el kell olvasni, hogy otthonunk teljesen biztonságban legyen! A pár ezer forintos összegen egyáltalán nem érdemes spórolni, mert ha tényleg egy beázás történik, akkor többe kerül a festést kifizetni.

Vissza