Több lakásbiztosítás kötés várható


A kormány által tervezett adóemelés a lakásbiztosításokat is elérte. A várhatóan 10%-os adóval súlytott termékkel rendelkező ügyfelek, utána fognak nézni a régi biztosításiknak és lecserélik őket kedvezőbbre. Az új adónem bevezetésének hatására, a régi lakásbiztosítással rendelkező ügyfelek is megmozdulnak és a biztosítók közötti verseny hatására az adóemelés hatására is olcsóbb és jobb terméket fognak találni a jelenleginél.

A vagyonbiztosítások területén ez az ágazat a legelhanyagoltabb. Mivel sok az olyan szerződés, amelyhez évek óta nem nyúltak, ezek nem csak drágává, hanem korszerűtlenné is váltak. Az új lakásbiztosítás csomagok rengeteg olyan fedezetet kínálnak, amelyek a régiekben nem voltak benn, mindezt ráadásul olcsóbban teszik.

Mivel az ügyfelek rendkívül árérzékenyek, így a kényszer új biztosítás keresésre és megkötésére sarkallja őket, felborítva a piacot és komoly átrendeződést okozva ezzel. A lakásbiztosítás kalkulátorral nem csak gyorsan találhatunk új biztosítást magunknak olcsóbban, hanem a fedezeteket is könnyen beállíthatjuk, személyre szabva a biztosítást az igényeinkhez.

Vissza