Újabb Generali lakásbiztosítás akció


Megjelent a Generali lakásbiztosítás Házőrző otthon és életmód csomagja, aminek igénybevételével nem csak otthonunkat, vagyontárgyunkat, hanem családunkat is biztosíthatjuk. Ez eddig egy teljesen egyedi kialakítású komplex lakásbiztosítás csomag, amiben nem csak az ingatlan kap helyet, hanem az ingatlanban lakó családtagok is.

Aki a Generali lakásbiztosítás Házőrző otthon és életmód csomagját 2013.május.11 és 2013.szeptember 14-e között kötik meg, egy egyedülálló időjárás biztosítás csomagot is kapnak ajándékba. Emellé még egy ingyenes kiegészítő biztosítási csomagot is választhat hozzá az ügyfél.

Az időjárás-biztosítást a Generali lakásbiztosítás Nívó, Extra és Mozaik csomagja mellé lehet választani ingyenesen. Az időjárás biztosítás feltétele még az ügyfél bankszámlaszámának és telefonszámának megadása a rendszerben, mert kár esetén a biztosító mindenféle kitétel nélkül automatikusan térít a megadott bankszámlára kárbejelentés nélkül. Az értesítést pedig SMS-ben küldi a biztosítottságról.

A kiegészítő szolgáltatások között olyan különleges biztosítási lehetőségünk van, mint a sport csomag, az Öko csomag, nyugalom csomag, kölyök csomag, munkanélküliség díjátvállalás biztosítás, jogvédelem, gépjármű biztosítás, Mestervonal 24 szolgáltatás, ebtartói felelősségbiztosítás.

Mind-mind olyan különleges és nélkülözhetetlen kiegészítő biztosítások, amelyek csak emelni tudják a Generali lakásbiztosítás jelentőségét.

Vissza