20% kedvezmény online utasbiztosítás esetén


Az utóbbi időben nagyon megnövekedett az online utasbiztosítás kötések száma. Nem csak a gyorsaság és az egyszerűség a mérvadó, de nagy kedvezményeket is kaphatunk. A nyár közeledtével egyre többen az Interneten keresve találnak rá a megfelelő úti célra. És az Internet az, ahol a biztosításukat is megkötik.

Az egyik vezető biztosítási társaságnál a tavalyi több száz online kötött utasbiztosítás szerződés, az idei évben megkétszereződött.

Teret hódított az online utasbiztosítás kötés, ugyanis pár perc alatt megköthető, teljesen online 100%-ban, e-mailen kapjuk meg a kötvényünket és nagy kedvezményekben is részesülhetünk. Tehát gyors, kényelmes és spórolhatunk is. Akár 10 illetve 20%-os kedvezményben is részesülhetünk.

Mielőtt biztosítást kötünk, mérjük fel, hogy ha extrém sportot szeretnénk utazásunk alkalmával űzni, akkor érdemes a hagyományos utasbiztosítás mellé, külön az extrém sportokra érvényes kiegészítő biztosítást is megkötni. Fontos, hogy az utazási élmény maradjon meg és ne a kár, a hatalmas pénzösszeg vesztesége.

Vissza